Metos Expo võtab oktoobris taas üle Metos Center Keravas!

29.04.24 10:46
metos expo

Inspiratsioon, teadmised, võrgustike loomine!

Kuupäev ja kellaaeg: 9.-10. oktoober kell 11.00-17.00
Asukoht: Metos Center, Kerava, Ahjonkaare 

Oodata on inspireerivaid loenguid, valdkonna viimaseid uuendusi, erialaseid kohtumisi ja võrgustike loomist ning muidugi head meeleolu.
Üritusel astuvad taas üles valdkonna kuumimad nimed ja tippkokad, lisaks toimub messi ajal rida põhjalikke loenguid. 

Üritust juhib peakokk ja ettevõtja Pipsa Hurmerinta.  
Inspireeriv programm professionaalidele ja professionaalse köögi asjatundjatele

 

Lai valik ekspertide loenguid

Service Boulevard aitab juhtida köögi elutsüklit
Kogemused veekeetjate tootmisest meie tehases oma silmaga
Õppige meie arvukate seadmete demodemonstratsioonide abil, kuidas oma seadmeid maksimaalselt ära kasutada

 

Loengud hõlmavad järgmist

Vegankokk ja ettevõtja Katarina Furstenborg, Lettuce Date
Parimad koostisained ja valmistamismeetodid valgurikaste veganroogade jaoks ning kuidas neid professionaalses köögis kasutada

Jarmo Ahonen, PhD, Turu Rakenduskõrgkooli juhtiv õppejõud
Uued lahendused ergonoomilise disaini ja toodete positsioneerimise jaoks, kasutades silmade liikumise mõõtmist ja tehisintellekti

Toiduainete mõjutaja ja ökoloogilise toiduvalmistamise pioneer Ossi Paloneva
Kuidas on tunne süüa? -Järgmine megatrend toidu bioaktiivsuses?


Messil kohtud ka nendega

Ismo Sipeläinen Soome Bocuse d'Or meeskonnast 
Soome aasta kokk 2023 Johan Kurkela Johan Kurkela 
Soome aasta kelner 2023 Kirsi Seppänen
 


Ürituse teave

Ürituse täpne programm ja ajakava ning muu ürituse info avaldatakse hiljem. 
Üritus toimub Metos Centeris (Ahjonkaarre, Kerava).

 

Registreeru Metos Expo messile! 

Üritus on kõigile kutselistele köögispetsialistidele ja -ekspertidele tasuta.  
Liitumiseks võtke ühendust meie müügiga.

Pasi Iljo is a Sales Manager of Maintenance in Metos Finland
Get rid of kitchen interruptions! Periodic maintenance reduces breakdowns
Silver Birch Resort.
Silver Birch Resort offers travellers exclusive experiences from Metos kitchen
Classic condenser
Kitchen refrigeration equipment ready for the summer
Pureeing equipment for Metos kettles
Pureeing equipment for kettles
Filip Sajler
HOPI Chef Tech Center – Where culinary work and innovations meet