Madala temperatuuriga küpsetamine (Sous Vide) tagab toote konsistentsi, kõrge kvaliteediga tulemuse igal
ajahetkel: säilivad vitamiinid, toitained ja mineraalsoolad. Alternatiiv konvektsioonküpsetamisele.
Kasutatakse vaakumtoodete küpsetamiseks ja munade keetmisel. Näit. mune saab seadmes hoida tunde ning konsistents säilib täpselt sellisena nagu vaja.
Sous Vide eelised:
– maksimaalne toidukvaliteet
– säilivad kõik toitained
– hoiab kokku aega ja tootlikkust
– pikendab säilivusaega kuni 21 päevani kaotamata kvaliteedis
– vähendab tootekadu kuni max 5%
– säilitab naturaalsed maitsed
– värskus, värv ja välimus jäävad muutumatuks kuni toidu serveerimiseni
– konsistentsi säilimine tagatakse temperatuuri kõikumisega +/-0,01 °C
– säilib toote mahlasus ja kuivamine on minimaalne
– soola, õli ja ürtide kulu väheneb dramaatiliselt
– toidu üleküpsemine on välistatud
– sobib suurepäraselt ka suurte gruppide toitlustamiseks
Tsirkulaator Diamond Z omadused:
– seadme max laius 550 mm, sobib anumatele laiusega kuni 500 mm
– sobib anumatele, mille vanni maht on kuni 58 liitrit ja sügavus 165 mm
– uputussügavus 80-145 mm
– temperatuuri reguleerimine +20…+95°C
– temperatuuri kõikumine +/- 0,03°C
– pumba võimsus 14 liitrit/ min
– VFD- näidik ( määratud-, hetke- ja anduri temperatuurid), 0,1°C resolutsiooniga
– reguleeritav ülekuumenemise kaitse +105°C
– kiirkinnitus nõudele max paksusega 26 mm
– RS232 liitumise võimalus
– HACCP valmidus
– PT100 tooteanduri valmidus
– vedelikutaseme kontroll ja hoiatusmärguanne
– 3 integreeritud märguande signaaliga taimerit
– 3 reguleeritavat temperatuurinuppu
– liiga madala veetaseme alarm
– roostevabast terasest perforeeritud pumbakaitse ja veetaseme andur
– roostevabast terasest kaas
Lisavarustus (ei sisaldu pakutud hinnas):
– tooteandur PT100
– katteplaaster 4 m