Konveieriga leivaröstril on fikseeritud kuumus, kuid konveieri kiirust reguleerides saab valida soovitud
röstimisastme. Isoleeritud korpus ja jahutusventilaator hoiavad välispinnad jahedana. Röstitud leivad
võib juhtida nii rösteri ette kui taha.
– valmistatud roostevabast terasest
– ühtlase röstimistulemuse kontroll
– tooted väljuvad ette- või tahapoole
– elektrooniline juhtimine
– 51 mm kõrgune kamber sobib igasugustele leibadele ja saiadele
– alumiiniumist väljumistasapind
– hea isolatsioon ja ventileerimine hoiavad välispinnad jahedana
– röstimisastet reguleeritakse kiirusega
– elektrooniline ülemise ja alumise kuumuse reguleerimine eraldi
– energiat säästev valmimisaste
– tootlikkus 14 viilu/minutis
– maksimaalne toote paksus 51 mm
– valmisoleku lüliti
Lisavarustuses (ei kuulu pakutud hinda):
– regulaatori kate
– pikem sööterest