Softjet on professionaalne külmutatud toidu töötlemise seade ja emulgaator. Seade on atraktiivse ja kompaktse disainiga. Ta töötleb külmutatud toitu, mille tulemusena jäätist või sorbee saavutavad täiusliku temperatuuri ja tekstuuri. Protsess toimub ilma, et oleks vaja sulatada kogu nõu sisu ja programmeerida saab seadet nii, et ta valmistab vajaliku koguse koheseks kasutamiseks. Ainulaadne tekstuur saavutatakse uuendusliku disainiga labade koostöös suruõhu poolt juhitud õhuvoo süsteemiga.
Softjet on valmistatud alumiiniumist ja sellel on lihtsalt puhastatav peavõll.
Softjet kasutab roostevabast terasest nõud, mis mahutab 1L või 0,8 kg külmutatud tooteid temperatuuril -20°C.
Valida saab 1-10 portsjonit, mis väldib toote kadu.
– komplektis seade ja kaks nõud
– lihtsalt loetav LCD ekraan juhistega kuni kuues keeles
– 3 iseseisvat mootorit – üks 0,25kW võlli vertikaalseks liikumiseks, teine 0,8kW labade pöörlemiseks ja kolmas õhu pumbale (tootlikkus 15L/minutis)
– topelt töötlemise funktsioon võimaldab töödelda kaks valitud portsjonit kahes järjestikuses tsüklis ilma terasid eemaldamata ning ilma vajaduseta käsitsi mitu korda vahetada või eemaldada nõud. Nii saavutatakse peenem ja soovitud tekstuur, millel on kõrge veesisaldus või suur rasvasus
– manuaalne puhastussüsteem